Avslappnande aromamassage

Välkommen till en värld av avslappning och njutning! Med avslappnande massage med aromaoljor kan du lindra spänningar och stress i kroppen samtidigt som du får en behaglig och upplyftande upplevelse för dina sinnen.

Aromaoljor är kända för sina hälsosamma egenskaper och använts sedan antikens tid för att främja hälsa och välbefinnande. Genom att använda olika oljor kan en erfaren massageterapeut skapa en unik kombination av aromer och massagetekniker för att hjälpa dig att slappna av, öka ditt välbefinnande och minska stressnivåerna i din kropp.

Många fördelar

Fördelarna med en avslappnande massage med aromaoljor sträcker sig utöver det rent fysiska. De lugnande dofterna och mjuka massageteknikerna kan hjälpa dig att minska stress, ångest, förbättra din sömnkvalitet, lindra muskelsmärta och förbättra din mentala hälsa samt välbefinnande.

Avslappning

Om du vill uppleva en djupgående känsla av avslappning och lugn, så är en avslappnande massage med aromaoljor det perfekta valet för dig. Kontakta oss idag och ta det första steget mot att lindra din stress och öka ditt välbefinnande!

Alla är olika

Alla människor är unika och det är därför viktigt att behandla varje individ som en sådan. Jag förstår detta och har utvecklat mina behandlingar baserat på kroppen och människan. Det betyder att vi tar hänsyn till dig, dina behov och din livsstil för att skapa en skräddarsydd behandling.

Kundnöjdhet

Jag tror starkt på att en nöjd kund är nyckeln till min framgång och tillväxt. Jag förstår att mina kunder är det viktigaste jag har och därför gör jag allt jag kan för att säkerställa att du känner dig väl omhändertagen och att du är helt nöjd med mina produkter och tjänster.


Du kan även boka mig för:

  • En egen kväll med dina vänner där vi skräddarsyr kvällen efter vad ni vill ha för tjänst eller tjänster av mig. Ni kommer till min lokal.
  • Workshops: Jag kommer hålla workshops med andliga teman i min lokal.
  • Du får gärna kontakta mig och önska ett tema på en dag som jag kan anordna.
  • Meditationskvällar: Genomgång av olika tekniker att slappna av. En skön meditation som kan avslutas med en stunds fika och prat om tankar, samt frågor, eller bara avslutas i stillhet och hemgång. Du bestämmer själv vad som passar dig eller er bäst. 
  • Änglakväll: En kväll med och om änglarna, hur dom verkar och hur man får kontakt med dom mm.
  • Vi börjar med en änglameditation och fortsätter kvällen som det står ovan. Som avslutning får alla ett meddelande från änglarna och mig.
Kontaktformulär
reCAPTCHA