Bioenergi healing

Bioenergi healing är en holistisk och naturlig metod för att återställa kroppens balans och främja hälsa och välbefinnande. Med hjälp av tekniker som massage, akupressur och stretching, samt healing av energiflödet i kroppen, kan bioenergi healing hjälpa dig att uppnå optimal hälsa på ett helt naturligt sätt.

En av de stora fördelarna med bioenergi healing är att det är en helt naturlig och icke-invasiv metod. Det finns inga biverkningar eller risker för biverkningar som kan uppstå med mediciner eller andra behandlingsformer.

Många fördelar

En fördel med bioenergi healing är att det kan hjälpa till att öka medvetenheten om kroppens energisystem och hur det påverkar vår hälsa och välbefinnande. Genom att lära sig att arbeta med kroppens energi kan man få en bättre förståelse för sig själv, sin egen hälsa, och ta kontroll över sin egen läkning.

Naturlig healing

Det är en helt naturlig och icke-invasiv metod som kan stärka kroppens naturliga förmåga att läka sig själv. Genom att lära sig mer om kroppens energisystem och arbeta med det kan man öka medvetenheten om sin egen hälsa och ta kontroll över sin egen läkning.

Alla är olika

Alla människor är unika och det är därför viktigt att behandla varje individ som en sådan. Jag förstår detta och har utvecklat mina behandlingar baserat på kroppen och människan. Det betyder att vi tar hänsyn till dig, dina behov och din livsstil för att skapa en skräddarsydd behandling.

Kundnöjdhet

Jag tror starkt på att en nöjd kund är nyckeln till min framgång och tillväxt. Jag förstår att mina kunder är det viktigaste jag har och därför gör jag allt jag kan för att säkerställa att du känner dig väl omhändertagen och att du är helt nöjd med mina produkter och tjänster.


Du kan även boka mig för:

  • En egen kväll med dina vänner där vi skräddarsyr kvällen efter vad ni vill ha för tjänst eller tjänster av mig. Ni kommer till min lokal.
  • Workshops: Jag kommer hålla workshops med andliga teman i min lokal.
  • Du får gärna kontakta mig och önska ett tema på en dag som jag kan anordna.
  • Meditationskvällar: Genomgång av olika tekniker att slappna av. En skön meditation som kan avslutas med en stunds fika och prat om tankar, samt frågor, eller bara avslutas i stillhet och hemgång. Du bestämmer själv vad som passar dig eller er bäst. 
  • Änglakväll: En kväll med och om änglarna, hur dom verkar och hur man får kontakt med dom mm.
  • Vi börjar med en änglameditation och fortsätter kvällen som det står ovan. Som avslutning får alla ett meddelande från änglarna och mig.
Kontaktformulär
reCAPTCHA