Samtalsterapi Enköping

Min samtalsterapi är en form av terapi som fokuserar på att hjälpa dig i Enköping att bearbeta och hantera dina känslor, tankar och beteenden på ett hälsosamt sätt. Det kan hjälpa dig att hantera ångest, depression, stress och andra psykologiska utmaningar som kan hindra dig från att leva ditt bästa liv. Med stöd av en erfaren terapeut kan du öka din självkännedom, identifiera hinder som står i vägen för dina mål och utveckla strategier för att övervinna dem.

Samtalsterapi Enköping

Om du i Enköping vill ta kontroll över ditt liv och uppnå dina mål, kan samtalsterapi vara det som hjälper dig att komma dit. Genom att arbeta med en erfaren terapeut, kan du öka din självkännedom, utveckla nya färdigheter och strategier, och uppnå det liv du önskar. Så varför vänta? Boka in en tid för samtalsterapi redan idag!

Samtalsterapi Enköping

En positiv förändring

Coaching å andra sidan fokuserar på att hjälpa människor att uppnå specifika mål, både personliga och professionella. Genom att arbeta med en coach kan du identifiera dina styrkor och svagheter, sätta realistiska mål och utveckla en handlingsplan för att uppnå dem

Alla är olika

Alla människor är unika och det är därför viktigt att behandla varje individ som en sådan. Jag förstår detta och har utvecklat mina behandlingar baserat på kroppen och människan. Det betyder att vi tar hänsyn till dig, dina behov och din livsstil för att skapa en skräddarsydd behandling.

Kundnöjdhet

Jag tror starkt på att en nöjd kund är nyckeln till min framgång och tillväxt. Jag förstår att mina kunder är det viktigaste jag har och därför gör jag allt jag kan för att säkerställa att du känner dig väl omhändertagen och att du i Enköping är helt nöjd med mina produkter och tjänster.


Du kan även boka mig för:

  • En egen kväll med dina vänner där vi skräddarsyr kvällen efter vad ni vill ha för tjänst eller tjänster av mig. Ni kommer till min lokal.
  • Workshops: Jag kommer hålla workshops med andliga teman i min lokal.
  • Du får gärna kontakta mig och önska ett tema på en dag som jag kan anordna.
  • Meditationskvällar: Genomgång av olika tekniker att slappna av. En skön meditation som kan avslutas med en stunds fika och prat om tankar, samt frågor, eller bara avslutas i stillhet och hemgång. Du bestämmer själv vad som passar dig eller er bäst. 
  • Änglakväll: En kväll med och om änglarna, hur dom verkar och hur man får kontakt med dom mm.
  • Vi börjar med en änglameditation och fortsätter kvällen som det står ovan. Som avslutning får alla ett meddelande från änglarna och mig.
Kontaktformulär
reCAPTCHA