Coaching Västerås

Coaching är en metod som hjälper dig i Västerås att nå dina mål genom att fokusera på dina styrkor och utveckla strategier för att hantera hinder som kan hindra dig från att uppnå dem. En coach kan hjälpa dig att definiera dina mål, skapa en handlingsplan och ge dig feedback på dina framsteg. Oavsett om du vill förbättra din karriär, relationer eller hälsa, kan coaching hjälpa dig att ta dig dit du vill.

Coaching Västerås

Som coach finns jag tillgänglig för dig i Västerås med omnejd. Om du vill ta kontroll över ditt liv och uppnå dina mål, kan coaching vara det som hjälper dig att komma dit. Genom att arbeta med en erfaren coach, kan du öka din självkännedom, utveckla nya färdigheter och strategier, och uppnå det liv du önskar.

Så varför vänta? Boka din tid redan idag!

Coaching Västerås

En positiv förändring

Coaching å andra sidan fokuserar på att hjälpa människor att uppnå specifika mål, både personliga och professionella. Genom att arbeta med en coach kan du identifiera dina styrkor och svagheter, sätta realistiska mål och utveckla en handlingsplan för att uppnå dem

Alla är olika

Alla människor är unika och det är därför viktigt att behandla varje individ som en sådan. Jag förstår detta och har utvecklat mina behandlingar baserat på kroppen och människan. Det betyder att vi tar hänsyn till dig, dina behov och din livsstil för att skapa en skräddarsydd behandling.

Kundnöjdhet

Jag tror starkt på att en nöjd kund är nyckeln till min framgång och tillväxt. Jag förstår att mina kunder är det viktigaste jag har och därför gör jag allt jag kan för att säkerställa att du känner dig väl omhändertagen och att du är helt nöjd med mina produkter och tjänster.


Du kan även boka mig för:

  • En egen kväll med dina vänner där vi skräddarsyr kvällen efter vad ni vill ha för tjänst eller tjänster av mig. Ni kommer till min lokal.
  • Workshops: Jag kommer hålla workshops med andliga teman i min lokal.
  • Du får gärna kontakta mig och önska ett tema på en dag som jag kan anordna.
  • Meditationskvällar: Genomgång av olika tekniker att slappna av. En skön meditation som kan avslutas med en stunds fika och prat om tankar, samt frågor, eller bara avslutas i stillhet och hemgång. Du bestämmer själv vad som passar dig eller er bäst. 
  • Änglakväll: En kväll med och om änglarna, hur dom verkar och hur man får kontakt med dom mm.
  • Vi börjar med en änglameditation och fortsätter kvällen som det står ovan. Som avslutning får alla ett meddelande från änglarna och mig.
Kontaktformulär
reCAPTCHA