Kristalljus terapi

Kristalljus terapi är en helt unik och kraftfull form av healing och avslappning som har varit känt och uppskattat i århundraden. Genom att använda specifikt utvalda kristaller, vars energi och vibrationer är harmoniserade med de olika chakran i kroppen, kan kristalljus terapi hjälpa till att balansera och återställa kroppens energiflöde.

Under en kristalljus terapisession ligger du nedbäddad på en bekväm brits, medan sju stora kristaller placeras över dig och över dina chakran. Dessa kristaller har noggrant valts ut för att lysa med det ljus som dina chakran behöver för att uppnå balans och harmoni. Genom att rikta ljuset från kristallerna mot kroppens energiflöde kan blockeringar och spänningar lösgöras, vilket främjar en känsla av avslappning och välbefinnande.

Kristallklart

En kristalljus terapisession kan hjälpa till att lindra stress och ångest, minska smärta och förbättra sömnen. Dessutom kan det hjälpa dig att öka din självmedvetenhet och höja din andliga medvetenhet. Många som har upplevt denna form av terapi rapporterar en ökad känsla av lugn, klarhet och inre frid.

Starkt verktyg

Detta är den perfekta behandlingen för att stärka ditt välbefinnande och självmedvetenhet, och du kan nu ta del av denna fantastiska upplevelse på din friskvårdsbudget. 

Alla är olika

Alla människor är unika och det är därför viktigt att behandla varje individ som en sådan. Jag förstår detta och har utvecklat mina behandlingar baserat på kroppen och människan. Det betyder att vi tar hänsyn till dig, dina behov och din livsstil för att skapa en skräddarsydd behandling.

Kundnöjdhet

Jag tror starkt på att en nöjd kund är nyckeln till min framgång och tillväxt. Jag förstår att mina kunder är det viktigaste jag har och därför gör jag allt jag kan för att säkerställa att du känner dig väl omhändertagen och att du är helt nöjd med mina produkter och tjänster.


Du kan även boka mig för:

  • En egen kväll med dina vänner där vi skräddarsyr kvällen efter vad ni vill ha för tjänst eller tjänster av mig. Ni kommer till min lokal.
  • Workshops: Jag kommer hålla workshops med andliga teman i min lokal.
  • Du får gärna kontakta mig och önska ett tema på en dag som jag kan anordna.
  • Meditationskvällar: Genomgång av olika tekniker att slappna av. En skön meditation som kan avslutas med en stunds fika och prat om tankar, samt frågor, eller bara avslutas i stillhet och hemgång. Du bestämmer själv vad som passar dig eller er bäst. 
  • Änglakväll: En kväll med och om änglarna, hur dom verkar och hur man får kontakt med dom mm.
  • Vi börjar med en änglameditation och fortsätter kvällen som det står ovan. Som avslutning får alla ett meddelande från änglarna och mig.
Kontaktformulär
reCAPTCHA