Healing Västerås

Healing med chakrabalansering är en holistisk metod för att främja hälsa och välbefinnande genom att balansera energiflödet i kroppens chakran, något jag erbjuder för dig i bland annat Västerås. Chakran är energicentra i kroppen som anses vara kopplade till olika delar av vår fysiska, emotionella och andliga hälsa.

Chakrabalansering kan utföras på olika sätt, inklusive meditation, yoga, akupunktur, kristallhealing och andra energiterapier. Oavsett metoden används tekniker för att öppna och balansera chakran för att främja en bättre hälsa och känsla av välbefinnande.

Healing Västerås

Det är viktigt att notera att healing med chakrabalansering inte är en ersättning för medicinsk vård, utan snarare en komplementär metod för att främja hälsa och välbefinnande. Det är också viktigt att söka råd från en kvalificerad hälsoprofessional innan man börjar med någon form av alternativ terapi eller healing. Med min healing finns jag tillgänglig för dig i Västerås med omnejd.

Healing Västerås

Balans

En chakrabalansering kan hjälpa till att minska stress, öka energinivåer, förbättra sömnen, lindra smärta och förbättra den känslomässiga stabiliteten. Det kan också hjälpa till att främja en känsla av enhet och samhörighet med andra och med universum som helhet.

Alla är olika

Alla människor är unika och det är därför viktigt att behandla varje individ som en sådan. Jag förstår detta och har utvecklat mina behandlingar baserat på kroppen och människan. Det betyder att vi tar hänsyn till dig, dina behov och din livsstil för att skapa en skräddarsydd behandling.

Kundnöjdhet

Jag tror starkt på att en nöjd kund är nyckeln till min framgång och tillväxt. Jag förstår att mina kunder är det viktigaste jag har och därför gör jag allt jag kan för att säkerställa att du känner dig väl omhändertagen och att du i Västerås är helt nöjd med mina produkter och tjänster.


Du kan även boka mig för:

  • En egen kväll med dina vänner där vi skräddarsyr kvällen efter vad ni vill ha för tjänst eller tjänster av mig. Ni kommer till min lokal.
  • Workshops: Jag kommer hålla workshops med andliga teman i min lokal.
  • Du får gärna kontakta mig och önska ett tema på en dag som jag kan anordna.
  • Meditationskvällar: Genomgång av olika tekniker att slappna av. En skön meditation som kan avslutas med en stunds fika och prat om tankar, samt frågor, eller bara avslutas i stillhet och hemgång. Du bestämmer själv vad som passar dig eller er bäst. 
  • Änglakväll: En kväll med och om änglarna, hur dom verkar och hur man får kontakt med dom mm.
  • Vi börjar med en änglameditation och fortsätter kvällen som det står ovan. Som avslutning får alla ett meddelande från änglarna och mig.
Kontaktformulär
reCAPTCHA