Seans

En seans kan vara en fantastisk upplevelse som kan ge dig insikter och vägledning på många olika sätt. Genom att ansluta dig till en seans kan du få tillgång till en andlig rådgivare som kan hjälpa dig att få en djupare förståelse för din själ, dina relationer och ditt liv.

En seans kan hjälpa dig att identifiera och övervinna begränsningar som du kanske inte ens var medveten om. Det kan hjälpa dig att hitta din inre styrka och mod för att ta itu med utmaningar och uppnå dina mål.

Under en seans kan du också få kontakt med dina nära och kära som har gått över till andra sidan. Genom att använda sin intuition och mediumskap kan en andlig rådgivare hjälpa dig att få meddelanden från de avlidna som kan ge dig tröst, vägledning och healing.

Få insikter och vägledning från andra sidan

Seansen är också en möjlighet att få en ökad medvetenhet om dina egna intuitiva förmågor och att lära dig att lita på din egen inre röst. Genom att ansluta dig till seans kan du upptäcka att du har en förmåga att känna energier, se auran och ha en djupare förståelse för universums kraft.

Starkt verktyg

Få insikter, vägledning och healing från en andlig rådgivare. Det kan ge dig verktyg för att övervinna begränsningar, hitta din inre styrka och mod och få kontakt med dina avlidna nära och kära. Om du är öppen för att utforska din andliga sida och vill ha hjälp att ta nästa steg på din själsliga resa.

Alla är olika

Alla människor är unika och det är därför viktigt att behandla varje individ som en sådan. Jag förstår detta och har utvecklat mina behandlingar baserat på kroppen och människan. Det betyder att vi tar hänsyn till dig, dina behov och din livsstil för att skapa en skräddarsydd behandling.

Kundnöjdhet

Jag tror starkt på att en nöjd kund är nyckeln till min framgång och tillväxt. Jag förstår att mina kunder är det viktigaste jag har och därför gör jag allt jag kan för att säkerställa att du känner dig väl omhändertagen och att du är helt nöjd med mina produkter och tjänster.


Du kan även boka mig för:

  • En egen kväll med dina vänner där vi skräddarsyr kvällen efter vad ni vill ha för tjänst eller tjänster av mig. Ni kommer till min lokal.
  • Workshops: Jag kommer hålla workshops med andliga teman i min lokal.
  • Du får gärna kontakta mig och önska ett tema på en dag som jag kan anordna.
  • Meditationskvällar: Genomgång av olika tekniker att slappna av. En skön meditation som kan avslutas med en stunds fika och prat om tankar, samt frågor, eller bara avslutas i stillhet och hemgång. Du bestämmer själv vad som passar dig eller er bäst. 
  • Änglakväll: En kväll med och om änglarna, hur dom verkar och hur man får kontakt med dom mm.
  • Vi börjar med en änglameditation och fortsätter kvällen som det står ovan. Som avslutning får alla ett meddelande från änglarna och mig.
Kontaktformulär
reCAPTCHA