Om mig

Jag är Marie Lundin och jag driver den här verksamheten. Jag bor i Enköping, som är en närliggande stad till Sala, Västerås, Bålsta och Heby tillsammans med min man, min hund och mina två katter. Redan från ung ålder har jag haft en medial förmåga och varit intresserad av att hjälpa människor. För mig är det andliga något som bidrar till en hälsosam livsstil. Det finns inget rätt eller fel när det gäller andliga upplevelser och tro, varje individ har sin egen upplevelse och tro.

Jag brinner för att lära ut och förmedla mina kunskaper och redskap som jag har förvärvat genom åren, så att de kan hjälpa andra att hitta sin väg och må bra. Jag har investerat mycket tid och ansträngning på att utbilda mig och få arbeta med det bästa som finns inom detta område.


Du kan även boka mig för:

  • En egen kväll med dina vänner där vi skräddarsyr kvällen efter vad ni vill ha för tjänst eller tjänster av mig. Ni kommer till min lokal.
  • Workshops: Jag kommer hålla workshops med andliga teman i min lokal.
  • Du får gärna kontakta mig och önska ett tema på en dag som jag kan anordna.
  • Meditationskvällar: Genomgång av olika tekniker att slappna av. En skön meditation som kan avslutas med en stunds fika och prat om tankar, samt frågor, eller bara avslutas i stillhet och hemgång. Du bestämmer själv vad som passar dig eller er bäst. 
  • Änglakväll: En kväll med och om änglarna, hur dom verkar och hur man får kontakt med dom mm.
  • Vi börjar med en änglameditation och fortsätter kvällen som det står ovan. Som avslutning får alla ett meddelande från änglarna och mig.
Kontaktformulär
reCAPTCHA